rss
twitter
    Jom Ikut Saya di Twitter :)

Saturday, 19 May 2012

T.A.M.A.T

It's been a long time since my last entry. Err.. Apakah mimpi berbicara English pulak. Adeh.

OK lah. Saya mengaku dah kurang komitmen untuk berblog. Dah kurang entri dalam blog saya. Dah makin kurang kerap saya jenguk blog. Dan atas kekurangan demi kekurangan ini saya mengisytiharkan dengan rela hati bahawa saya akan stop berblogging mulai sekarang (12.11 am, 19 May 2012, 27 Jamadilakhir 1433H). 

Walaubagaimanapun, saya tidak akan men'delete' *hilang terus kemelayuan bahasa saya* blog ini terus, sebab mungkin masih ada yang boleh diambil manfaat dari entri yang lepas-lepas. Tapi, if any enquiries whatsoever, tak perlu lah komen di entri lagi, coz if you do, dont expect me to reply it ASAP, because i might not visit my own blog sekarang ni. Kalau nak tanya jugak, do klik tab 'Hubungi Saya' kat atas tu ye. Yang tu confirm saya akan jawab. Tapi, jangan lupa sertakan emel anda. Thanks.

Sedih jugak sebenarnya nak ambil keputusan ni. Tapi apakan daya, dah saya memang takde komitmen nak teruskan mengepost entri-entri berkualiti untuk anda lagi. Jadi, menghentikan penulisan blog adalah keputusan terbaik yang saya boleh buat untuk masa ini. Biasa lah kan. Yang bermula pasti akan ada akhirnya. Itu aturan alam. :)

Kepada Followers blog saya sekarang, saya tak kecik hati kalau anda berniat untuk Unfollow. Nak watpe dah. Takde maknenye follow kalau takde entri baru. Tak gitu? :D

Apalagi saya nak tulis? Oh. Saya mohon maaf kalau sepanjang penulisan saya ada menyentuh hati, limpa, jantung, buah pinggang, perut *dan apa-apa juga organ dalaman anda* sampai buat anda menyampah dengan tulisan saya. Sorry, saya tak pernah berniat untuk sakitkan hati *dan organ dalaman* anda. Semua khilaf diri saya sendiri.

 Hurm. Itu je lah kot. May Allah bless you all.

* Says it all *


-----------------------------------------------------------------------------------------

yus cakap : Assalamualaikum. :)
Bookmark this post:
StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

1 comment:

  1. Alaaaa...
    Jo tutup blog...
    Yus pun tutup blog gak ke...

    Mana lagi member YS yg tingggal...?

    Appaun.. All da best k..
    Luv u... :'(

    ReplyDelete