rss
twitter
    Jom Ikut Saya di Twitter :)

Friday, 16 December 2011

Statistik Tipu Pakcik Gugel

Saya sebenarnya agak terpana bila saja-saja menggodek Stats Blog ini sebentar tadi.

* Search Keyword - Traffic Utama?? *

Hurmm.. Traffic utama untuk minggu ini ialah 'coretan gadis kecil baddrol bakhtiar', and i just like .. WHATTTT??? *Sambil kerut-kerut dahi tanda tak mengerti langsung*

Tak faham betul pemikiran saya. Seingat saya, takde pulak entri yang melibatkan 'coretan gadis kecil baddrol bakhtiar' dalam blog ni. Entri yang melibatkan Baddrol Bakhtiar pon takde (kecuali yang entri Wordless Wednesday yang tak wordless tu jer lah).

Sape lah yang search guna keyword tersebut, lalu terdampar di blog saya yang daif ni. Traffic utama pulak tu. Udah le takde apa-apa pon yang berkaitan dengan pencarian dia tu kat sini. Hehe. Minta maaf ye encik/cik. Entah macam mana Pakcik Gugel buat kerja. Maafkan Pakcik Gugel juga. Dah tua dah. Hiks~


--------------------------------------------------------------------------

yus cakap : Memang saya *sedaya upaya* tak buat entri tentang beliau, sebab saya suka tahap adore beliau sangat sangat sangat. Syhhhhhhhh !!!~ :)
Bookmark this post:
StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

No comments:

Post a Comment