rss
twitter
    Jom Ikut Saya di Twitter :)

Thursday, 21 July 2011

Update Suka-Suka

Alhamdulillah!! Akhirnya.. Finally.. Laptop saya sudah pulih seperti sedia kala! Yeeehaaa!! Rasa macam nak menjerit dan melompat keriangan!

Hehehe..

Excited benor saya melihatkan kesihatan laptop saya ni ye? Nak buat macam mana.. Laptop ni la kekasih kesayangan saya. Walaupun tak canggih mana, tapi tetap best pada saya!

* Seronoknya melayari Facebook dari laptop sendiri! Hehehe~ * 


Err.. Rasanya, ni saje kot update saya kali ni. Lain kali saya akan update something yang lebih bermanfaat. Hehehe.. 

Oh ye.. Malam ni last siri Annissa kat TV3. Dan jugak, perlawanan antara Harimau Muda (Malaysia) vs Chelsea. Entah apa result nya, hopefully takde lah kene belasah tahap gaban masa lawan Arsenal (0-4) atau kena belasah tahap cipan masa lawan Liverpool (3-6). 

Hopefully, Chelsea bagi la chance kat Malaysia 'kalah bergaya'. Huhuhuhu~ 


------------------------------------------------------------------------------

yus cakap : Saya tetap sayang Malaysia dan skuad bola negara! :)
Bookmark this post:
StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook