rss
twitter
    Jom Ikut Saya di Twitter :)

Thursday, 23 December 2010

Entri Suka-suka

Lapan hari lagi menuju dekad baru, 2011. Samaada masa yang berlalu dengan begitu cepat, atau saya yang lembap sebab masih terkial-kial kat tempat saya berdiri, tapi saya masih tak percaya yang setahun dah berlalu. Angka pada umur akan bertambah lagi setahun.Tapi, macam takde apa-apa perubahan yang berlaku dalam hidup saya. Masih sama macam dulu, masih hampeh macam dulu. Hahaha..

Sebenarnya, banyak yang berlaku dalam tahun ni. Tahun yang interesting mungkin. Mungkin jugak tahun yang ntah apa-apa. Kesimpulannya, 2010 ialah memang tahun yang hampeh untuk saya. Sebab saya masih jugak hampeh, macam tahun-tahun yang lepas. Hehehhe..

Alhamdulillah, setengah tahun ke dua dalam 2010, kehidupan saya semakin gembira dan ceria sebab saya dapat kerja dekat dengan rumah, dapat sama-sama tolong jaga emak, dan dapat kenal ngan rakan-rakan sekerja yang sangatlah hepi-hepi belaka. Kerja pon makin OK. Almaklum, dah jadi bos no 2 kat opis ni memang membantu saya mendapat 'gaji rabun' di hujung bulan! Haahhaha..

** Gaji rabun : gaji yang diperolehi dengan banyak menggoyang kaki dan bergelak ketawa di opis. Hahahha..

Tapi, kalau dah namanya manusia, mesti ada je yang tak puas hati. Rasa ada je yang tak cukup. Tak tahu lah apa lagi yang tak ada. Saya ada keluarga yang sangat best. Kawan-kawan yang hepi. Kerja yang OK, dah jadi bos no 2 lak skang. OK la tu. Hehehe. But still, rasa kosong. Macam lagu 'Kosong' dari Dewa. Macam lagu 'Empty' The Click Five tu. Macam tu la. Entah la kenapa.

Anyway, nanti-nanti sebelum menuju ke 2011, sambil-sambil countdown ke tahun dan dekad baru, saya akan update blog dengan Top 10 of My Life in 2010. InsyaAllah. Kalau saya rajin, kalau saya ade mood. Hehehhe..

Buat masa sekarang, saya just nak share dengan anda lagu yang menggambarkan perasaan saya sekarang. Layannn..

p/s : Apa pulak lagu yang menggambarkan perasaan anda sekarang? :)



** This is unofficial music video untuk lagu 'Airplanes' by B.o.B feat Hayley Williams. To watch the official one, go to this link. Thank you. Heheheh.. **

Memetik bait-bait kata lagu tersebut;

"Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars? I could really use a wish right now, wish right now, wish right now.."

Itu lah yang saya ada sekarang. A wish. :)


--------------------------------------------------------------------

yus cakap : Bila nak jumpa Jin Aladin ni? Hehehehe..
Bookmark this post:
StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

No comments:

Post a Comment