rss
twitter
    Jom Ikut Saya di Twitter :)

Monday, 21 June 2010

Demam World Cup

Semua orang sekarang dah demam. Demam ni muncul 4 tahun sekali jer. Kat tempat kerja sembang pasal World Cup. Dalam Fesbuk pon sama. Gambar profile sekarang rata-rata dah tukar jadi jersi. Dah tak desperado nak tunjuk muka yang cumel-cumel and ensem-ensem. Semua nak tayang jersi pasukan kegemaran memasing.

Alahai. Tak payah nak cakap orang la. Saya pon sama. Dulu kucen cumel jer selalu jadi wajah saya.  Sekarang 'wajah' profile Fesbuk saya ialah jersi kuning dengan palitan sikit-sikit kaler hijau.

* Ini 'wajah' saya sekarang *

Cumel tak jersi saya tu? Mestila kuning sebab saya sukung Brazil. Dan no 9 sebab saya suka no tu. Ehehe..

Sekarang pon saya sedang berjaga sebab baru lepas tengok pasukan kegemaran saya beraksi.

Dan seperti yang saya shout out kan dekat Fesbuk saya tu, perlawanan dah tamat dengan Brazil menang 3-1 against Ivory Coast (Cote d'Ivoire). Tapi, yang sedihnya Kaka dapat hadiah kad merah!

Wuarghhhh! Tensen tensen!

Tak dapat la nak nengok Kaka yang hensem ni beraksi lepas ni! Ah.. tensen!

* Oh.. Kaka.. Sungguh tak adil pengadil tersebut! *

Takdo mood dah eden nak nulis nih. Cesstt~


---------------------------------------------------------------------------

yus cakap : Saya suka tengok bola. Tapi sampai skang tak faham, offside tu apa eh???
Bookmark this post:
StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

4 comments:

  1. eh,ingatkan jersi kedah tadi..ade ijo ade kunen XD..

    nak kaka je?ronaldinho xnak lak..XD..terlebih sudaa

    ReplyDelete
  2. Haha...
    A'ah igtkan jersi Kedah..

    Mlm ni Portugal plk..
    Jom tgk...

    ReplyDelete
  3. koru : hahaha.. kedah pon saya sukung gak.. lalallala~

    err, nape tak ronaldinho? sebab dia kan tak main. lagipon (bak kata dunga) pemain yg individualistik tak layak main.. uhuk~ :D

    langit : ohooo.. sukung portugal meh? saya tak sukung, tapi sedang tengok sekarang.. ehehehhe ;)

    ReplyDelete
  4. Yus, tau awk msih demam smpai abes world cup ni kot...
    Dh kebah nnti mai la umah sy, ader adiah utk awk n mmber2 yg terpilih..

    ReplyDelete