rss
twitter
    Jom Ikut Saya di Twitter :)

Tuesday, 20 April 2010

Tag Yang Paling Banyak Link

Masa untuk buat tag lagi! Ohohooho..

Mintak maaf ye, sekarang asek wat entri rileks-rileks je. Sebab masa yang boleh diluangkan untuk berblog dah kurang. Agak sibuk sikit sekarang ni. Apa yang sibuk, saya pon tak pasti. Uhuhuhuk~

OK.. Jom layan tag dari Miss Langit ni. Spesel tag kali ni, sebab banyak link. Every jawapan ada link. Nak klik atau tak terpulang. Bukan scam or spam (whatever word yang sama maksud dengannya la), just video yang berkaitan jer.

---------------------------------------------------------------------------------------

"LAGU & DIRI ANDA"


1. Anda tgh layan lagu apa skg?
- Hijau Daun - Suara (Ku Berharap) : Best sangat lagu ni.
- Dari Mata Hati - Zamani : Sedap seh suara Zamani.. Suka. ;)

2. Lagu yg buat anda gembira sakan hingga terasa nak menari poco2?
- Sha Na Na - Amy Mastura

3. Lagu yg buat anda tensen dan rasa mcm nak baling almari kat luar tingkap?
- Sang Mantan - Nidji : Tak best. Bosan.

4. Jika anda sebuah lagu, lagu apakah yg sesuai menggambarkan diri anda?
- Most Girls - Pink
- Independent Woman - Destiny's Child

5. Lagu apakah yg sesuai menggambarkan kehidupan anda?
- Aku Cinta Allah - Wali Band
- Trouble Is A Friend - Lenka

6. Lagu faveret anda semasa zaman kanak2 ribena?
- Kluang Man (lagu tema kartun tu, best woo!) : Giler nostalgia ni.

7. Lagu yg memotivasikan anda?
- Sujud - Mawi feat KRU : Liriknya sangat memotivasikan.. Nak-nak lagi sebab Mawi yang nyanyi.. Wuakakkaka~

8. Fikiran anda tentang dunia skg melalui lagu?
- Man In The Mirror - Michael Jackson

9. Pendapat anda tentang cinta melalui lagu?
- Gotta Be Somebody - Nickleback

10. Lagu tema anda bila masuk ke bilik yg dipenuhi org?
- Leave Out All The Rest - Linkin Park


p/s : Dalam sesebuah lagu, paling penting bagi saya is liriknya, then susunan melodi.


------------------------------------------------------------------------

yus cakap : InsyaAllah, ada masa nanti saya akan kembali dengan entri yang lebih serius. Hehehehe~
Bookmark this post:
StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

3 comments:

  1. Thanks kerna sudi buat...
    Sob..sob.. (terharu)

    ReplyDelete
  2. hhahaha.. yo yo oos je langit neh.. err langit, baru sy prasan, anda lg tua dr sy meh? uhuhuhuuk~ ;)

    ReplyDelete
  3. lagu anak itik tokwi xde ke?

    ReplyDelete