rss
twitter
    Jom Ikut Saya di Twitter :)

Tuesday, 23 March 2010

Tag Yang Paling Susah Abad Ini

Setelah beberapa hari bercuti kat kampung, hari ni saya kembali mengadap internet. Waktu kat kampung saya jarang stay depan laptop sebab nak luangkan masa berkualiti bersama keluarga. (Errkk??!!)

Bila jenguk blog yang dah mula tumbuh sawang spiderman ni, ade lak 'jeritan' dari Miss Rerama menandakan waktu menjawab tag telah tiba. saya yang dalam mood bersemangat waja dan perdana, nak menjawab tag ni, mengadap la soalan-soalan yang tertera. Berkobar-kobar nak jawab ni!

Soalan first, second, senang yang amat. Kalau dalam exam, setengah saat je saya jawab ni. Masuk soalan 3, 4, 5 dan seterusnya, saya nangis tak berlagu dan tak berairmata! Giler susah nak jawab! Sori Rerama, akak tak dapat jawab soalan peksa gini. Susah yang sangat!

* Fail saya jawab tag ni. FAIL! *

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Cara-cara: Copy Tajuk entry “sepuluh” dan paste di post anda..

Anda dikehendaki untuk menjawab sepuluh soalan di bawah dengan menggunakan bahasa melayu sepenuhnya.

Sila jawab dengan jujur..


[#1] Siapakah diri anda di rumah?
Jawapan: Anak emak. Kakak kepada adik-adik.


[#2] Siapakah diri anda disamping rakan?
Jawapan: Kawan yang hampeh.Tanya lah pada yang pakar kalau tak caya.

[#3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai
Jawapan:
1. Nak kawen.
2. Nak kerja baru.
3. Nak kawen.
4. Nak kerja baru.
5. Nak kawen.

lallalallalalaalaa~

[#4] Siapakah nama pasangan anda?
Jawapan: Err.. Ape ek?

[#5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda
Jawapan: Haaa??

[#6] Bila tarikh anda couple?
Jawapan: Alamak!

[#7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
Jawapan: Aduhai!

[#8] Lagu tema cinta anda?
Jawapan: Errkk??!!

[#9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
Jawapan: Wuaaaaa!

[#10] Tag 10 rakan ada yang lain
Jawapan: Adeh!


p/s : 'Soalan' standard Tag 10 rakan tu, tobat saya taknak jawab. Sure takde yang sudi nak jawab kalau saya tag dorang pon. Heh!


-----------------------------------------------

yus cakap : Honestly, saya suka soalan dan jawapan no 3 tu. Sekian. Tengkius.
Bookmark this post:
StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

5 comments:

  1. ala jawab arr dgn jujurr!! huhu

    ReplyDelete
  2. duhai encik mimpi.. tu dah sejujur yg mungkin la tu.. siyes! giler payah soalan.. cesstt!

    ReplyDelete
  3. gagagahahahaah

    sabr je la kak..lebih kurang sama pesen kite ni..

    incik mimpi, yus tak tipu dan sehabis jujur dah dia jwb soalan tu..hehehe

    ReplyDelete
  4. haha fenin pale nak menjawab tag2 tu, saling berkait..

    ReplyDelete
  5. rerama : hahahha.. sepesen je kite ek? ahhahah.. single and ebelebel.. ;)

    parkair : tau takpe.. uhuhuhu.. nanti dh ada jawapan, nak jawab lg skali ar.. wuahhahaha :D

    ReplyDelete