rss
twitter
    Jom Ikut Saya di Twitter :)

Tuesday, 23 March 2010

Bersalin Kulit

Ehem.. ehem..

Perasan tak? Blog saya dah bersalin kulit. Ehehhehehe..

Cesstt! Takde yang perasan? Heh. sedih saya tau. Uhuhuk.. (Versi ngengada sebentar.)

 * Blog - Eksesais Jari *

Setelah lenguh jari jemari saya menggodek encik gugel, merisik-risik template-template yang sesuai, akhirnya bertukarlah wajah blog saya sepertimana yang anda nampak dengan mata kasar anda sekarang. Puas jugak saya cuba dok fahamkan html la, segala macam, sebab saya sebolehnya nak kekalkan widget yang ada, just nak ubah background saje.

Memula berterabur jugak. Entah ke mana-mana hala perginya segala widget tu. Ada yang terbang sampai ke atas, ada yang terperosok sampai ke bawah. Ada yang lenyap terus tanpa dikesan.

Nasib baik semua tu dah setel.

Amacam wajah baru umah saya? Makin bosan ek? Skema? Nerd? Mature?

Ehehhehe. Saya senang tengok template yang baru ni. Simple. Tak berserabut sangat rasanya kan?

Macam saya la. Dah meningkat ke'dewasa'an ni, blog pon tak boleh la nak ke'tadika'an sangat dah. Kena mature sikit, ye dak?

Aje nye yeeer!

Anda komen la cemana rupa baru rumah saya lepas renovate ni. Nak jugak saya tau feedback dari kawan-kawan saya yang tersayang tentang umah saya ni. Kos renovate nya takde la mahal, cuma sedozen minyak cap kapak je.

Mau tak nye, dari petang tadi saya ngadap laptop ni, sampai dah nak termuntah dah rasanya! Nasib baik ada minyak cap kapak. Membantu melegakan kesakitan kepala dan loya-loya.

Errkk??!!

Oh yer, lagi satu. Ada ruangan 'rate' pos dan entri saya kat bawah nih. Sudi-sudikan la rate ye. Bukan susah pon. Tick aje mana yang berkenaan. Ala-ala nak mengundi gitu.

OK. That's all. Tengkius.



--------------------------------------------------------

yus cakap : Kan best kalau nak renovate rumah betol pon kos nya minyak cap kapak saje. Boleh renovate tetiap kali nak raya.
Bookmark this post:
StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

No comments:

Post a Comment