rss
twitter
    Jom Ikut Saya di Twitter :)

Tuesday, 23 February 2010

Kontes : Bola

Uhuk.. Ntah apa mimpi ntah, tetibe saya nak try masuk kontes. Kata orang-orang veteran, tuah ayam nampak di taji, tuah manusia siapa tahu. Cuma Hang Tuah je la tahu tuahnya kat huruf 'T' tu.. (Errkk??!! Lari tajuk!)

Well, ini dia kontes yang digembar-gemburkan oleh saya nih. Kontes dianjurkan oleh Encik Mietos. Sila tanya pada dia, apa adiah. Saya tak tau. :D


Untuk maklumat lanjut, sila le ke blog tuan kontes ye. Saya cuma menyampaikan pesan.. Ehehehheeh.. :D

Sebagai melengkapkan entri kali nih, saya kasi tekaan saya la mana letaknya bola tersebut. Hurmm.. Berdasarkan pengamatan dan pemerhatian ala-ala Wayne Rooney, saya rasa kedudukan bola tersebut ialah pada kedudukan B atau E.

Lalalallalala.. Nama pon teka. Kalau kena, kena la eh? Kalau tak kena, tembak lagi! Wuahahahhaha..

p/s : Tengkiu Encik Mietos wat kontes neh.. :)


-------------------------------------

yus cakap : Saya tak reti men bola. Tengok bola boleh lar.. Ehehehhe.. Glory glory Man United!!! :D
Bookmark this post:
StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

4 comments:

  1. glory Arsengal! eh silap Arsenal!!

    ReplyDelete
  2. aiyak..kontest...hmmm
    cam nak terai la...

    weeeeewwwww...

    ReplyDelete
  3. paarkair : arsenal yg sengal! wuahahaha.. man utd tetap di hati! :D

    rerama : jom kita memeriahkan kontes neh.. sama2 sapot member! :)

    ReplyDelete