rss
twitter
    Jom Ikut Saya di Twitter :)

Friday, 12 February 2010

Bukan Superstar

HELLOO!! ASSALAMUALAIKUMM!!!

Erkk??!! Berhabuk serr rumah saya! Almaklum, seminggu tak kemas. Dah jadi macam rumah hantu dah. Camna nak rileks gini? Ehehehhe.. :)

Well, seminggu saya tak online. Bukan menyepikan diri. Bukan merajuk. Bukan sengaja tak online. Semua ini adalah satu keterpaksaan. Uhuk!

Saya tertinggal USB brodben stick saya kat kampung, sebab tu tak dapat online. Mula ingat nak balik kampung ambik, tapi bila fikir punya fikir, tak jadi lah. Macam sia-sia pulak kalo balik tu.

No 1 : rugi duit minyak – sejam setengah perjalanan. Rugi, rugi!
No 2 : penat lerr

So, bertahanlah saya seminggu tak online. Rindu betul nak jenguk rumah saya yang tersayang nih! Dah la dekat lab pon, pc rosak. Steve dengan selamba badak dia jer tanak repair.

“Steve, how bout my pc?” Last week saya follow up ngan dia pasal pc saya yang selalu sakit tuh.

“Trash it into the bin.”

Wuaaaa!! Selamba jer tau bos saya nih. Tau le dia bos. Sombong nau! Sekeh karang baru tau. :(

Sabo je la. Memang seminggu ni saya ‘puasa internet’ duh! Sangat sedih! Nak pergi cari cc pon tak tau katner. Terperuk la saya kat umah sewa saya nih sensorang.

Marathon nengok movie. Nasib baik sebelum balik dari kampung hari tu saya sempat burn movie dari sepupu saya.

Lepas satu movie, sambung movie lain puleks. Dari Sherlock Holmes, ke Avatar, ke Jin Notti, The Proposal, Monster vs Alien, Alien In The Attic, X-Men Origin.. and whole lot more!!

Itu je la aktiviti saya minggu ni. Dari balik keje, sampai waktu tido. Movie, movie dan movie lagi. Sampai kalo muntah pon kuar movie ni. Wuahahhaha! :D

Erm.. Seminggu saya takde nih, rindu tak kat saya? Apa? Tak rindu? Erkk??!! *malu sesangat*


Takpe, takpe.. Rileks.. Saya sedor diri lagi. Bukan glemer pon orang nak rindu-rindu lak kan? Ehehhehe.. Saje je ngengade tadi. :D


-------------------------

yus cakap : Saya bukan super, saya bukan star, kalau dgabungkan saya bukan superstarrr.. :D
Bookmark this post:
StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

3 comments:

  1. sesapa jadi sstar
    meranalah jiwa
    erkk
    xde life

    ReplyDelete
  2. err joe.. agreed.. somehow.. :D

    ReplyDelete
  3. senasib la kite yus.. g jejalan x bwk brodband... so mintak la simpati hotel2 n stabuck y ade kemudahan wireless... huhu... rase baru kluar dr tempurung kan! haha

    ReplyDelete