rss
twitter
    Jom Ikut Saya di Twitter :)

Monday, 18 January 2010

Sakit

Saya sakit nih.. Sedihnyaaaa!


Ye, saya sakit.. Sebab tu saya 'cuti panjang' dari menge'post' (ape punya word daaa!) anything kat blog tersayang saya nih.

Penyakit saya nih memang teruk. Sampaikan kalau terjadi kat seorang hamba Allah tu, dia boleh terlentang je atas katil. Tak wat pape.

Ada gak yang bila ditimpa penyakit nih, akan terus tido jer, so tak dapat pegi keje, dah tu keje pon terbengkalai, kene marah ngan bos, silap-silap kene buang keje. Ibarat kata sudah jatuh ditimpa tangga, terpijak pulak ta*k ayam! Ish ish ish.. Memang malang sapa yang dapat penyakit nih!

Saya dapat penyakit nih akibat terlalu sibuk hujung minggu lalu. Jaga mak, almaklum hujung minggu je turn saya jaga mak. Dah tu hari Ahad kelmarin, rumah atok saya wat sikit kenduri arwah. Sori ye tak sempat nak jemput kenkawan semua, tak sempat. Lagipon, kan saya cakap, saya sakit. Sebab tu tak sempat nak jemput.. :(

Berbalik pada sakit saya tadi, disebabkan penyakit ni, saya tak tau nak gi keje ke tak esok. Memang la penyakit ni tak berjangkit, tapi risau gak kot-kot saya tertidur dalam lab nanti. Tak pasal-pasal kantoi ngan Steve, mampos saya kena marah.

Tapi penyakit macam ni tak boleh dilayan sangat. makin dilayan, naik lemak le dia. So saya cuba lawan, tusebab saya tulis gak post nih. Sebagai permulaan ke arah hidup yang lebih sihat, dari penyakit yang saya hadapi sekarang nih. :)

OK la. Cukup la setakat ni. Penyakit saya tak de la sembuh sepenuhnya lagi, so sampai sini je saya dapat update blog. At least, anda tahu le saya masih hidup. :)


----------------------------

yus cakap : Hopefully cepat la saya sembuh dari penyakit nih. :-/

Bookmark this post:
StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

3 comments:

  1. ni mesti kes malas neh?kan?
    hihihi.. =p

    ReplyDelete
  2. erk! penyakit??


    semoga penyakit tu cepat pergi dan hilang!

    ReplyDelete
  3. adess! cemana leh tau nih amad?? kantoi saya! ehehehhe.. :D

    tedi : thanks.. doa2kan la saya cepat sembuh dari penyakit M nih.. :)

    ReplyDelete